Google, Google, Google Google Google…
Mit navn er Debbie, og jeg er en Google PR Junkie.
Jeg er nødt til at grine ad mig, som jeg siger, at. Fordi for mig var jeg en Google PR junkie. Jeg var nødt til at vide, hvad min PR var hverdagens! Nogle gange mere end en gang om dagen (ok, ok, jeg vil indrømme) dagligdags jeg kontrolleres mindst fire gange om dagen for at sikre min PR var stadig det samme eller måske at se, hvis det havde flyttet op et hak. Jep var jeg absolut afhængige af Google. Jeg troede Google var lys for enden af tunnelen. Hvis Google sagde, at jeg var en vis PR så var ved alle midler det rigtige. Hvorfor? Årsag Google sagde.
For mig var det betryggende at se den lille grønne linje flytte på tværs af baren. Jeg altid følt, at jeg var i et casino og havde bare trak håndtaget på spillemaskine som jeg sad og ventede også se, hvor den lille grønne linje ville stoppe. Fjollet, er det ikke? Men alligevel, jeg ved, jeg ikke er alene. Der er mange af os derude, der lever af den lille grønne linje. Nå, er jeg her at meddele, at jeg for nylig har lagt mig i Google PR opsving. Ja, jeg har et par abstinenser men intet jeg kan ‘ t håndtag.
Jeg ved, du tænker, hvorfor skulle jeg sætte mig i recovery? Nå, en dag at lille grønne linje var ikke meget rart for mig. Faktisk var der ingen grønne linje overhovedet. Nu havde dette selvfølgelig være en fejl, fordi bare to timer før jeg stadig havde min PR4. Så der var ingen måde var præcis. Men efter—geesh jeg ikke kan engang huske hvor mange gange jeg trak Google håndtaget det stadig kom med ingen grønne linje. I det øjeblik jeg begyndte at føle sig forrådt, hvorfor var Google gør dette for mig når jeg havde været sådan en trofast spiller.
Jeg kunne ikke forstå, hvorfor det ville ske. Jeg havde været at tilføje indhold–noget Google elsker. Jeg havde gjort min forbinder. Så var jeg begyndt at tage det personligt, at Google netop ikke kunne lide mig. Så efter et par dage af analyse (og ja moping også). Jeg besluttede, at jeg ikke behøvede Google! Der var Google til at fortælle mig, at mit websted ikke har en PR? Jeg vidste, jeg havde arbejdet hårdt på min hjemmeside og så længe jeg vidste, det var ok med mig.
Nå, kom til at finde ud af, jeg stadig har min PR, jeg måtte bare gå om udkig efter det på en anden måde (uden www). Var Google forsøger at narre mig? Nå, fra hvad jeg har forstået Google får forvirret på tidspunkter som er acceptable, sker det for bedste af os. Men jeg stadig holder mig i opsving. Jeg kan se nu, mit liv var kontrolleret af den grønne linje. Jeg vil ikke tillade, at det sker igen. Udover, jeg tror hvis måske jeg bare stoppe fokuserer så meget på det, det vil bevæge sig hurtigere.
Så mit råd til alle andre Google PR Junkie… må ikke bekymre dig om den grønne linje. Så længe du ved du gør dit arbejde og du får trafik til dit websted, så du ved, at ting er ok. Fokusere mere på de ting, du kan styre, og glemme den ukontrollable grønne linje.
Denne artikel blev skrevet af Debbie Reyes webmaster af