Dette websted vil vise dig hvordan at udslette din gæld. Men før du foretager en start, lad mig minde dem om, at det ikke vil være let. I virkeligheden, kunne det være en af de sværeste ting, som du nogensinde vil gøre i dit liv.
Vær ikke nogen illusioner om dette. Enorme selvdisciplin kræves fra dig. Jo mere du skylder, jo sværere det bliver, og jo længere vil det tage.
Du skal virkelig ønske at blive helt og aldeles gældfri. At opnå en sådan vanskelig opgave er kun mulig, hvis du er 100% engageret til det. Rydde din gæld er en alt eller intet beslutning. Nioghalvfems procent er ikke godt!
Hvis du er på stadiet hvor du ‘som’ til at betale din gæld, kan jeg fortælle dig nu, vil du ikke få meget langt. Der er intet andet end en vag ønsketænkning, der rangerer deroppe med “Jeg vil gerne gå til Månen”.
Gør et løfte til dig selv til at tilbagebetale din gæld så hurtigt som muligt. Få bit mellem tænderne og holde plukker væk på det, indtil du er helt og aldeles gæld gratis! Derefter løftet aldrig at låne nogensinde igen!
Feed dit ønske om at blive gældfri
Minde dig selv hvordan hacket off du er at du kunne have lov selv at komme ind i sådan et rod. Hvis du ikke er generet af selve eksistensen af din gæld, så foreslår jeg du gør hvad det kræver for at blive den måde, fordi:
1) Hvis du stadig passivt accepterer, at du er i gæld, har ikke du motivationen til at få arbejdet i gang og se det igennem til færdiggørelse.
2) Hvis du tror at din gæld ‘ikke er så slemt”vil du ikke have viljestyrke til at holde skår væk på dem når gange får hård, og
3) Hvis du stadig mener at gæld er uundgåelige, så du vil aldrig være gældfri. At jeg kan næsten garantere!
Du skal være klar til at gøre hvad det tager, så længe det tager. Og når du har startet, skal du være parat til at holde ud indtil du intet skylder. Det kan tage måneder eller endda år. Men der bør ikke sagen, fordi din eneste fokus bør være på den dag, når du bliver fri for gæld.
Der er megen mening i forsøger hårdt på for tre uger og så blæser alle de ekstra penge, du har gemt for at reducere din gæld, på nogle ‘behandle’ at du ‘fortjener’.
Alt det, du sætte til at reducere størrelsen af din gæld gør en forskel. Det bør være nok af en behandling for at vide, at din samlede gæld bliver mindre hver dag, der går og at du er ved at flytte tættere på frihed fra gæld.
Så er du klar til at slå din gæld til døden med hver en bid af penge, der kommer i din besiddelse i uger, måneder og endda år, der følger?
Lyst og dystre bestemmelse. Intet mindre vil gøre!