Sommer er lig med festival. Hvad enten du er til hygge under bøgene i Skanderborg, drager med familien til Langeland eller foretrækker kaosset i Roskilde, så er festivaler desværre også en dyr fornøjelse. Alene en indgangsbillet koster tusinde af kroner. Dertil kommer udgifter til telt, proviant og endelig også de livsnødvendige drikkevarer. Det kan derfor anbefales, at du på forhånd gør lidt hjemmearbejde for at holde udgifterne nede. Alternativt kan du også overveje et forbrugslån, hvis du ikke ønsker at leve af dåsetun i en uge. Du kan læse mere om mulighederne hos Consumer Loans.

Fyld tasken med proviant

Skal du campe på en festival, er det altid en god idé at bringe rigeligt med mad og drikkelse med hjemmefra.  Du kan sikkert købe meget lækker mad på selve festivalen, men med utroligt mange sultne mennesker samlet på et sted er prisen ofte presset helt i vejret.

En sikker vinder er mad fra dåse. Der kan f.eks. være tale om makrel, tun eller leverpostej. Hvilket brød du vil smøre det på, afhænger af din smag. Knækbrød og groft toastbrød kan i modsætning til normalt rugbrød holde ugen ud, og så smager det heller ikke helt skidt.

Til den lille sult er det altid godt med tørret frugt og nødder.  Det er måske fristende også at tage frisk frugt med, men i så fald bør det spises i løbet af en dag eller to. Ellers risikerer du desværre, at frugten rådner.

Få råd til den fulde festivaloplevelse

For mange er festivalen en mulighed for at slappe fuldstændigt af og give slip på alle hverdagens bekymringer. Det kan derfor godt ødelægge oplevelsen en smule, hvis du skal leve af tørt brød og dåsemad. Der er flere måder hvorpå, du kan få råd til den fulde oplevelse:

  • Vær frivillig. Ved at arbejde frivilligt sparer du entreen og har råd til fornøjelser på festivalpladsen.
  • Tag et lån. Der er mange måder hvorpå, du nemt kan låne lidt ekstra til festivalen. Et sms lån 18 år er et eksempel på en nem type lån online, der ikke stiller de store krav.