Så du har været igennem en konkurs og sikkert har fået besked på at vente i mindst to år før du ansøger om et boliglån. Venter to lange år uden nogen garanti for at blive godkendt til et pant efter konkurs kan være nedslående. Heldigvis, denne rådgivning ikke længere holder stik.
I dag, er der en voksende erkendelse af behovet for at tilbyde boliglån produkter, der er specielt designet til låntagere med en ufuldkommen kredit eller finansielle historie. Pant programmer er blevet oprettet specielt for låntagere, der har været igennem en konkurs. I virkeligheden, kan de med konkursbehandlingen afsluttes for endnu en dag ansøge om et boliglån. Det er rigtigt, hvis din konkurs blev udskrevet i går, kan du kvalificere dig til et realkreditlån i dag!
Nu tænker du nok, selv om du er berettiget, vil det være svært at kvalificere. Sandheden er, at kvalifikationen er meget nemmere end du tror. Det faktum, at du har været igennem konkurs er ikke overvejet i evalueringen af din kredit. Enhver tilbageholdsret, samlinger eller domme, der vises på din kredit rapport vil også ikke blive brugt i evalueringen af kredit og behøver ikke at være betalt.
Hvad er vigtigt og hvad vil blive set på er din kredit score. Nu her er den gode nyhed: med en minimum FICO score på 500, du er kvalificeret til at købe et hjem med en 20% ned betaling. At have en kredit score mellem 550 og 579 vil tillade dig at låne op til 95% af købsprisen; og med enhver score over 580, du er kvalificeret til 100% finansiering.
Med de konkurrencedygtige priser, der er tilgængelige på pant efter konkurs programmer, er du i stand til at realisere drømmen om eget hus med et realkreditlån betaling, der er overkommelig og passer nemt inden for dit budget. Sammen med de traditionelle fordele ved at eje et hjem, som egenkapital bygning og skattemæssige fordele, vil du vigtigst genopbygge dit kredit profil. Derudover kan du også drage fordel af det nuværende stærke boligmarkedet og dens værdsætte hjem værdier.
Så nu skal du vide følgende: at du kan kvalificere dig til et boliglån i dag, hvad kredit krav for et realkreditlån er, og at du kan genopbygge dit kredit og finansielle liv gennem deres eget hus. Borte for evigt er dage venter to år og bor med dim udsigten til at opnå et lån efter en konkurs. Du har arbejdet hårdt for at varetage din konkurs og har den friske start, som du leder efter.
Der er empowerment, der kommer med den viden, du kan købe et hjem i dag, selv hvis din konkurs blev udskrevet i går. Så få kvalificeret sig til et boliglån, begynde at søge efter et hjem og begynde at pakke disse kasser!