Når det kommer til at sælge ejendommen kapitalgevinster geninvestering kan være en vigtig strategi for husejere og kommercielle og virksomhedsejere. Internal Revenue Service kræver kapitalgevinster skat skal betales ved salg af alle anlægsaktiver, herunder egenskaber. Når salg sker skatteudgifter kan være enorme, men med lidt opfindsomhed kapitalvindingsskat kan undgås og skattetrykket lettet. Salg af et hjem eller en investeringsejendom kan lette utrolige fremskridt for nogen i markedet for fast ejendom. Planlægning, uddannelse og høring af eksperter er nøglen til øget købekraft!
Afdække hemmeligheden til virkelige boligejer potentiale
Internal Revenue Service giver gevinst genereres ved salg af et hjem at blive udelukket fra federal skat afkast. Boligejer skal opfylde kravet IRS for udstødelse. Støtteberettigelse for udstødelse er baseret på den femårige periode inden salget. Hvis en boligejer har ejet ejendommen i mindst fem år og boede i det som primær bolig i mindst to år, har ikke så meget som $250.000 af gevinsten skal indberettes på den årlige selvangivelse. For par kan arkivering i fællesskab, op til $500.000 udelukkes baseret på støtteberettigelse af hver ægtefælle. Et ukendt faktum i verdens fast ejendom er, at udelukkelse kan gælde salg af ferie og leje boliger, hvis de har været brugt som primær bolig for to af de sidste fem år. Dette beløb af urapporteret gevinst fører til enorme besparelser og større investering potentiale.
Den skjulte fordel af skat Exchange
I den sidste ejendom blev udveksling betragtet som meget komplekse. Den aktuelle ejendomsmarked er nu enigt, ejendom udveksling er plage-omkostningsfrit, sikker og profit producerer. Selv om en handels- eller forretningsmæssige grundejers sælger og derefter umiddelbart geninvesterer, skal kapitalgevinster skat betales. Den interne indtægter kode sektionen 1031 tillader en skatteyder til at udveksle ejendom anvendes produktivt i en handel, forretning eller investeringer i egenskab af en lignende form. I exchange IRS ikke anerkende nogen tab eller gain og kapitalgevinster er skat udskudt. Denne udelukkelse giver ejendom ejere at udnytte pengene oprindeligt budgetteret for at betale regeringen til investeringer.
Efter reglerne, der fører til succes
IRC afsnit 1031 har strenge retningslinjer for ejere af fast ejendom at følge samtidig påbegynde ejendom og skat exchange. Samråd med fast ejendom fagfolk, kvalificeret formidlere, advokater og revisorer er afgørende. Lignende-kind kommercielle og investeringer egenskaber skal være de samme i naturen og har sammenlignelige karakteristika. Egenskaberne kan variere i kvalitet og forbedret ejendom kan veksles til uforbedrede ejendom. Den afståede ejendom skal veksles til en egenskab af samme eller større værdi, egenkapital eller gæld. Hvis egenskaben udskiftning er af mindre værdi, beregnes egenkapital eller gæld skat derefter for den gevinst eller forskellen i værdi. Egenskaben ejer skal betale uanset omkostningerne er lavest. Også, er egenskaber kun anses for at være lignende-form, når de er placeret inden for samme land. Egenskaber i den USA byttes for ejendomme uden for landet.
Tid er penge
Ejendom udveksling kræver ikke skatteyderne til at sælge og købe samtidigt. Skat Reform af 1984 pålagde præcise grænser på hvor lang tid en exchange transaktion kan være i processen. Ejere af fast ejendom har 45 dage fra salg af den afståede ejendom til at identificere en udskiftning ejendom. Udveksling skal være afsluttet senest 180 dage af lukning eller på selvangivelsen forfaldsdatoen for indeværende år. Må ikke gå glip af identifikation eller udveksle frister! Hvis disse frister ikke overholdes udveksling ikke længere er kvalificeret og kapitalgevinster skat skal betales.
Bevæbnet med viden og kreativitet enhver ejendom ejer kan øge deres købe power og tage deres fast ejendom succes til endnu større højder. Husk at finde fast ejendom og finansielle fagfolk til at bistå med overholdelse af de føderale love. Når du har lært at den mest lukrative måde at administrere din ventures og kapitalgevinster fast ejendom sejr vil være ved hånden!